četvrtak, 23. prosinca 2010.

DARPA cilj učiniti vojnik sutra neprohodan za doušnik napada sa 360 stupnjeva vida

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/23/darpa-aims-to-make-soldier-of-tomorrow-impervious-to-sneak-attac/:
DARPA je trenutno traženja prijedloge za razvoj vojnika Centric Imaging putem računalne kamere, također poznat kao SCENICC za one koji vole sažetosti. Ovaj najnoviji projekt je vizualni poboljšanje sustava koji nastoji da zadovolji sve naše oružane snage terorističke-lov i ratom vođenje vizualne potrebe. Sustav, koji je čisto teoretski u ovom trenutku, će osigurati 360 stupnjeva, trodimenzionalni vidnog polja za vojnike na terenu. Ovaj optički sveznanje je dobivena korištenjem više kamera, uključujući slike iz zračne trutovi . Vojnici će imati u stvarnom vremenu 10x zumiranje mogućnosti i mogu raditi sve preko glasovne naredbe. Kao da to nije bilo dovoljno, SCENICC zapošljava prošireni stvarnosti za identificiranje i praćenje ciljeva na način (pretpostavljamo) nije za razliku od vašeg vrt raznolikost T-800 . Kao što je ovaj malo kit je godina od proizvodnje, naši diverzanti će morati učiniti za sada sa smartphone i ručni zglob prikazuje držati oko na državnim neprijateljima.

DARPA cilj učiniti vojnik sutra neprohodan za doušnik napada sa 360 stupnjeva vizijom prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 23 pro 2010 08:43:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Wired | izvor DARPA (PDF) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar