četvrtak, 23. prosinca 2010.

TalkTorque robot dobiva dan posao kao grozan muzej vodič, TalkTorque 2 je sada budućnost (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/23/talktorque-robot-gets-day-job-as-creepy-museum-guide-talktorque/:
TalkTorque robot dobiva dan posao kao grozan muzej vodič, TalkTorque 2 je sada budućnost (video)
Kao da nije bilo dovoljno Greys leti okolo u tanjure i provođenje eksperimenata na nas čudno noću, tim na Sveučilištu Tsukuba otišao naprijed i stvorili svoje vlastite. Dvije od njih, kao činjenica. Ona je započela s TalkTorque, kratki, bijeli bot sa swoopy ruku i glave osmišljen kako bi pomogao u istraživanju ne-verbalne komunikacije. To Jadničak je stara vijest sada, degradirani na dužnost vodič u škole Groupware Lab. TalkTorque 2 je došao uz malo profinjenog izgleda i zrnasto ovratnik sadrži trio pokreta i raspon osjetljiv kamere kako bi se stvar odgonetnuti tko je to trebao biti razgovarate. Naravno, još uvijek nema usta, tako da je "razgovor" će biti u širokom ruku geste, koje će sigurno iskoristiti da vas voditi na njegov brod ispit komore. Tu je video da je komunikacija tehnika u nastavku, zajedno s nekim dramatizirati snimke TalkTorque 2 u akciji.

Nastaviti čitanje TalkTorque robota dobiva dan posao kao grozan muzej vodič, TalkTorque 2 je sada budućnost (video)

TalkTorque robot dobiva dan posao kao grozan muzej vodič, TalkTorque 2 je sada budućnost (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 23 pro 2010 11:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CrunchGear | izvor Tsukuba Sveučilišta Groupware Lab | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar