četvrtak, 23. prosinca 2010.

Mini Connected app hitova iTunes, sada se napokon može pogoditi cestu

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/22/mini-connected-app-hits-itunes-now-you-can-finally-hit-the-road/:
Mini Connected app hitova iTunes, sada se napokon može pogoditi cestu
Get your iPhone trčanje. Šef na autocestu. Tražite neke palačinke, i što god drugo Google Local Search pronalazi na putu. BMW-ov Mini brand je na čelu IOS povezanosti i Mini Connect app je sada u App Store, spremna za preuzimanje. To vam omogućuje internet radio stream kroz svoje 2011 modela zvučnika ili imaju Twitter i izvori s vijestima pročitati za vas. Google integracija znači jednostavno korištenje lokalnih Pretraživanje i "Send u automobil" značajka omogućuje vam da nađete vašeg odredišta na telefon i zatim ga implementirati na radije više nezgrapnih ugrađeni u sustav nav. Konačno, "Minimalizam Analyser" (minimalizam, hah!) Vam daje bodove za vožnju sve lijepo i ekološki prihvatljiv. Bolje bi otpustiti Stepphenwolf ako ste u potrazi za učiniti dobro tamo.

Mini Connected app hitova iTunes, sada se napokon može pogoditi cestu prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 22 prosinac 2010 18:42:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink MotoringFile | izvor iTunes | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar