četvrtak, 23. prosinca 2010.

Rovi najavio sporazum o kupnji Sonic Solutions za 720 milijuna dolara

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/23/rovi-announces-agreement-to-acquire-sonic-solutions-for-720-mil/:
Rovi Corporation je već otišao iako nekoliko značajnih transformacija - to je bio nekad DRM-centered tvrtka poznata kao Macrovision - i to je sada postavljen proći još jedan veliki jedan. Tvrtka je upravo najavio "konačan sporazum", kako bi stekli Sonic Solutions u posao u vrijednosti od 720 milijuna dolara. Između ostalog, Sonic posjeduje RoxioNow (usluga formalno poznat kao CinemaNow), koji će dati Rovi pristup do više od 10.000 filmova i TV emisija, a Sonic i samo stečena DivX ranije ove godine , što ukazuje Rovi je prisutan na više od 350 milijuna uređaje potrošačke elektronike. Šef o prošlosti pauze za službeni press release, i tražiti posao zatvoriti negdje u prvom tromjesečju iduće godine, ako sve ide prema planu.

Nastaviti čitanje Rovi najavio sporazum o kupnji Sonic Solutions za 720 milijuna dolara

Rovi najavio sporazum o kupnji Sonic Solutions za 720 milijuna dolara prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 23 pro 2010 16:51:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar