četvrtak, 23. prosinca 2010.

Dell Mjesto pokrenuta u Hong Kong, idemo Hands-on

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/23/dell-venue-launched-in-hong-kong-we-go-hands-on/:
Nije li to zabavno kad pogoditi pravo mjesto u pravo vrijeme? Mi smo samo dogodilo da se chillaxing u Hong Kongu kada je Dell odabrao grad za mjesto održavanja je globalno lansirati (i to je zapravo udaranje trgovinama malo ispred Južne Koreje), pa brzo hands-on je neizbježan. Kao što smo vidjeli ranije, ovaj HK $ 3,999 (US $ 514) slušalica je bitno mjesto Pro's android 2,2 rođak, sportske isti zakrivljena (ili "Shear Design") AMOLED zaslon živih na 4,1 inča i 800 x 480. Ispod poklopca leži 1GHz Snapdragon sa 1GB i 512MB ROM-a RAM-a, zajedno s uobičajenim microSD proširenje, 1400mAh baterija, 8 megapixel kamera sa AF LED bljeskalicom, Bluetooth 2,3 EDR, WiFi i AGPS.

Nema iznenađenja u smislu softvera - Mjesto dijeli isto lijep Stage UI i Swype tipkovnica sa stavom, osim nedostatka vodoravnom položaju za početnog zaslona (i to je sa orijentacijom omogućen u postavke sustava). Što se tiče hardvera, ubojica značajka ovdje je ekran, a pronašli smo njegovo zakrivljene gorila Staklo biti iznenađujuće lijepo za naše palčeve dok swiping preko njega. AMOLED panel ispod je također rezonantan s velikim kutovima gledanja. Drugdje, kvalitete izrade gotovo kruto bar squeaky baterije vrata, ali barem daje neke prianjanje. To je sve što je dobio za sada - mi ćemo prekapati u više detalja u narednim pregled, tako Stay tuned.

Nastaviti čitanje Dell Mjesto pokrenuta u Hong Kong, idemo Hands-on

Dell Mjesto pokrenuta u Hong Kong, idemo Hands-on prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 23 pro 2010 07:03:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar