četvrtak, 23. prosinca 2010.

Moto Mundo svjetsku turneju gura sve-električni Nissan Qashqai do njegovih granica

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/23/moto-mundo-world-tour-pushes-all-electric-nissan-qashqai-to-its/:
Oni su daleko od prve staviti sve-električni automobil na test izdržljivosti, ali tim iza Moto Mundo su sigurno u blizini glave paket kada je u pitanju obična ambicija. Uputili su iz Danske sa par Nissan Qashqai terenci okrenuo električne po AfutureEV još u lipnju, a nedavno ušao u SAD nakon što treks preko Skandinavije, Rusije, Mongolije i Kine. Kao i za vozila sebi, oni očito imaju najveću brzinu od 130 kilometara na sat i raspon od 200 km na naplatu (na 80 km / h), iako se naizgled može eek se 300 km u "usporiti gradskoj vožnji." Izrada putovati čak i više impresivan, kao jedan Autoblog Green commenter je istaknuo, jest činjenica da su dva slična vozila preračunati AfutureEV su očito zapalio i izazvao neke ozbiljne požara. Nema takvih problema imaju udario Moto Mundo je putovanje, međutim, i uskoro su si postavili za uvaljati u Detroit Auto Show za nastup.

Moto Mundo svjetsku turneju gura sve-električni Nissan Qashqai do njegovih granica prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 23 pro 2010 05:25:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Autoblog Green | izvor Moto Mundo | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar