četvrtak, 23. prosinca 2010.

Kaz Hirai Sony razgovora do vrline touch kontrole, teži na PlayStation telefonu

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/22/sonys-kaz-hirai-talks-up-virtues-of-touch-controls-weighs-in-o/:
PlayStation telefon uspomena iskakanje settle vrijeme i opet, i još uvijek nitko u Sony će flat-out priznajem ništa - ali to nije spriječilo razigran nagađanja . Čak i SCE glavni Kaz Hirai je pridružio u zabavu. "Mi ne želimo igračima da se pitate što je razlika između da [PS telefon] i PSP ... smo da se s porukom da će korisnici razumjeti", rekao je New York Times. "To bi trebala biti proizvod koji čuva PlayStation jake netaknut." Tako da je pitanje, dakle, razlikovati novi PSP i varijanta s telefonskim sposobnosti - ništa dobra marketinška kampanja ne može popraviti, ako nas pitate.

No, dosta o telefona, što je od PlayStation-a prijenosni brand u cjelini? Hirai Čini se da fancy touch kontrolama, zapravo. "Ovisno o igri, tu su one na kojima možete igrati savršeno dobro osjetljiv na dodir", rekao je, dodajući da je "potop igre" - one koje on misli su Sony je fokus, u odnosu na više casual zbivati nudi Apple i Android - činiti dobro sa fizičkim gumbe, i da neke igre rade dobro s dva. Mi ne možemo pomoći, ali primijetiti, kazao je dodir okno l, a ne zaslon osjetljiv na dodir, što nas podsjeća na touchpad smo vidjeli na PS telefon curi , ali ne bismo željeli da harfu previše.

Kaz Hirai Sony razgovora do vrline touch kontrole, teži na PlayStation telefonu prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 22 prosinac 2010 22:07:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Joystiq | izvor NYT | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar