četvrtak, 16. prosinca 2010.

Microsoft priznaje 'neuspjeha' s Xbox 360 faceplates, kaže nitko ih kupio

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/16/microsoft-admits-failure-with-xbox-360-faceplates-says-nobody/:
Ovaj jedan je strogo za snimanje, koji dokumenti nisu estetski eksperimenata. Microsoft je Albert Penello je stjeran za intervju za britanski Službenom Xbox Magazine - uglavnom kako bi razgovarali konzole pet godišnjicu - i njihov diskurs dotaknuo zlosretan frontalnom pribor za originalne 360. Penello priznao da, iako "faceplates su ono što svatko želi učiniti" prije pet godina, oni su prilično mnogo pala stan u smislu malo uspjeha, što je dovelo Microsoft će ih ubiti off prilično brzo. Ne možemo reći da smo ikada razvili snažne osjećaje ili način o tim plastičnim prettifiers, neka je samo biti sretan da Microsoft najnovija konzola periferne vjerojatno neće biti predmet sličan culpa mea priznanja pet godina od sada.

Microsoft priznaje 'neuspjeha' s Xbox 360 faceplates, kaže da nitko ne kupuje ih prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 16 pro 2010 09:46:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Kotaku | izvor Službeni Xbox Magazine | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar