četvrtak, 16. prosinca 2010.

Nokia UPS ante na Apple, dodaje još 13 patenata za 24 već ustvrdio

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/16/nokia-ups-the-ante-on-apple-adds-13-more-patents-to-the-24-alre/:
Mi smo vam rekli da to vjerojatno će ići na zauvijek. Nokia upravo je objavio da je tvrtka podnijeli zahtjeve u Velikoj Britaniji, Njemačkoj i Nizozemskoj, navodeći da su Apple iPhone, iPod Touch, i ipad kršenja Nokia patenata. To dodaje još 13 patenata za 24 već ustvrdio u ITC i američki savezni potraživanja. Evo posebno ohol napomena napravio Paul Melin, potpredsjednik za intelektualno vlasništvo u Nokiji:

"Nokia izume zaštićene tih patenata uključuju nekoliko koji omogućuju zanimljivih korisničkih doživljaja. Na primjer, koristeći brišući gesta na zaslon osjetljiv na dodir za navigaciju sadržajem, ili omogućiti pristup stalno mijenja usluga s uređaja App Store na, kako podnosi više od deset godina prije pokretanja iPhone. "

Garowel. Nova Nokia patentnih zahtjeva su širokom rasponu pokrivaju korisničko sučelje, na uređaju app dućana, antena struktura, signal šum supresija, poruka funkcionalnost, čipseta, Caller ID, osvjetljenje displaya, i podatkovnu karticu funkcionalnost. Kliknite putem za punu press release.

Nastaviti čitanje Nokia UPS ante na Apple, dodaje još 13 patenata za 24 već ustvrdio

Nokia UPS ante na Apple, dodaje još 13 patenata za 24 već je tvrdio prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 16 pro 2010 08:12:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar