četvrtak, 16. prosinca 2010.

Kinect Hacks Daily, Episode 47: Kinect naučio kontrolirati XBMC kroz geste rukom

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/15/kinect-hacks-daily-episode-47-kinect-taught-to-control-xbmc-th/:
Jedan od naših omiljenih dijelova Kinect, barem teoretski , bila je ideja regulatora-free i daljinski-free kontrolu ploči s instrumentima i mediji playbook. Naravno, to nikada ne će biti kao optimiziran i lijep kao i oni pokušao-i-istinito digitalne tipke, ali to je veliki party trik, a mi smo sve o stranci trikove. Pa, sada možete dobiti nešto od te geste mojo događa s vašim XBMC postava - i mi smo guessing na kraju ćete biti u mogućnosti kontrolirati pravedan o išta drugo što bih koristiti osnovne "lijevo, desno, kliknite na" akcije za navigaciju. Naš jedini prijedlog? Nabavite neki od koje plesa središnje stilu izbornik navigacija događa ovdje. To vrijedi i za vas, previše, Microsoft.

[Hvala, Joshua]

Kinect Hacks Daily, Episode 47: Kinect naučio kontrolirati XBMC kroz geste rukom prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 15 prosinac 2010 21:32:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar