četvrtak, 16. prosinca 2010.

Dynamic očiju LCD naočale izbrisati sunce, ne ostatak svog života (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/15/dynamic-eye-lcd-sunglasses-blot-out-the-sun-not-the-rest-of-you/:
Dynamic očiju LCD naočale izbrisati sunce, ne ostatak svog života
Oni div Chanel sunčane naočale ste kupili za 450 dolara može vam izgledati događa na bazenu, ali jeste li primijetiti dodatni škiljenje-linije ste uzimajući zahvaljujući svojim jedva tamo toniranje? Nije cool, i da ne bi bilo problema s Dynamic očiju nijanse. Koncept modela iznad doduše, izgleda gore nego da par knockoff Oakleys imaš za 20 dolara iz nekih centar kiosk, ali to je jako bolje od ranog prototipa pokazalo dolje, spremna za njegovo cameo ulozi u Revenge of the Nerds V: Nerds Hit Beach. Koncept je jednostavan: svaki objektiv je LCD koji stvara tamni okvir preko Sunca, upijajući iz najveći izvor odsjaja i dopuštajući ostatak naočale ostati nešto manje obojen. Oni su čak i rekao da rade noću. To je projekt tvrtka radi na za godina i još uvijek ima mnogo mjeseci razvoja lijevo, ali se osjeća dovoljno blizu da se pitati za pomoć putem Kickstarter. Ako ste osjećaj velikodušan, 400 dolara donacija će osigurati da dobijete jedan od prvih parova silaze s proizvodne linije - ili možete pravedan čip na 10 dolara za sada i dobiti e-mail vam reći kada možete naručiti. Vjerojatno sigurniji način da ide.

Nastaviti čitanje Dynamic očiju LCD naočale izbrisati sunce, nije ostatak svog života (video)

Dynamic očiju LCD naočale izbrisati sunce, ne ostatak svog života (video) prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 15 prosinac 2010 18:07:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Zgodnih Gadgets | izvor Dynamic Eye | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar