četvrtak, 16. prosinca 2010.

Mercedes SLS AMG električni E-Cell pregledane: vrata-snapping i mrežnice-uvenuo (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/16/mercedes-electric-sls-amg-e-cell-previewed-neck-snapping-and-re/:
Mercedes SLS AMG električni E-Cell pregledane: vrata-snapping i mrežnice-uvenuo
Ako ikada post potrebne naočale upozorenje ovaj je to. Provjerite da posao boja. To je prilično vruće boje za prilično vruće automobila, E-Cell , Mercedes SLS AMG koji je imao svoje unutarnje sagorijevanje imovina oduzeta i zamijeniti ne jednu, ne dvije, nego četiri elektromotora. To je jedan po kotaču, naravno, a ako ih dodajte sve gore dobiti ekvivalent od 528hp, malo manje od proizvodnje automobila 563hp, ali okretni moment je do 649ft/lbs iz zaliha automobila 479 - te se električni to je sve dostupna od samog početka. Nažalost, iako, uvijanje sila nije jedina stvar koja je nadut, a ovaj automobil dodavanje nevjerojatnih 880 £ na teret već 3571. Prema Auto Express koji je imao izrazito negativan utjecaj na upravljanje, ali to ipak barem ponuditi sasvim respektabilan 125 milja raspona. Nema informacija o cijeni ili još kada će točno Mercedes mogu staviti ovu stvar u proizvodnju, ali prije riječ je nećemo vidjeti na ulicama u bilo koje vrijeme prije 2013. Bolje bih se pripremiti sada gledajući u sunce za nekoliko minuta dnevno, i učiniti sebi milost: početak squinting prije nego što kliknete "igraju" na video ispod.

Nastaviti čitanje Mercedes SLS AMG električni E-Cell pregledane: vrata-snapping i mrežnice-uvenuo (video)

Mercedes SLS AMG električni E-Cell pregledane: vrata-snapping i mrežnice-uvenuo (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 16 pro 2010 10:52:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Auto Express | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar