četvrtak, 16. prosinca 2010.

Google Maps 5,0 hitova Android, uključuje nove 3D prikaz karte i offline Nalazite

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/16/google-maps-5-0-hits-android-includes-new-3d-map-view-and-offli/:
Google nikada nije bojao "to ispuhati" s Google Maps, najpoznatije sa svojim uključivanjem plovidbe , koja pokucao noge iz pod puno GPS uređaja i navigacijskih aplikacija na tržištu. Google Maps 5,0 za Android bi moglo izgledati slično kao zemlja drobljenje , ali to označava značajnu promjenu za osnovno tehnologija Google Maps. Ono što je najvažnije, Google sada koristi vektorske grafike za svoje karte, koje su skalabilna i mnogo manju težinu od tradicionalnih stitched zajedno slike se koristi u većini Google Maps inkarnacija. Vektora također omogućuju nešto drugo puno seksipilnije: dva prsta može "podrezivati", karte i sada ste dobili 3D pogled na krajolik. To je ne sasvim kao jeftin kao Google Earth, ali izgleda puno više korisnih. Druga stvar ove niske propusnosti vektorske karte omogućuje Pogledaj caching karata, posebno vaše najposjećenijih mjesta, a cijeli putovanja koja su preusmjeren u navigaciji, uključujući i potencijalne preusmjeravaju. Bilo tko sa Android 1.6 ili više uređaja možete preuzeti 5,0 odmah za besplatno, ali 3D i offline značajke su 2.0 + jedini.

Nastaviti čitanje Google Maps 5,0 hitova Android, uključuje nove 3D prikaz karte i offline Nalazite

Google Maps 5,0 hitova Android, uključuje nove 3D prikaz karte i offline Nalazite se prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 16 pro 2010 13:06:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Google Mobile Blog | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar