četvrtak, 16. prosinca 2010.

Božićna svjetla hack stavlja popisa IM kontakata na zidu iznad stola (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/16/christmas-lights-hack-puts-your-im-contacts-on-the-wall-above-yo/:
Kao što dobro znate, ako postoji to može biti sjeckan. A što bolji način da se prsten u blagdane nego uzimanje niz GE efekte boja G-35 svjetla i - zahvaljujući nekim hand-crafted vozača i Microsoft. NET Micro Framework ugrađeni kontroler - pretvarajući ga u IM prijave? Naravno, to nisu bilo koji stari Božićna svjetla: između sposobnost za promjenu boje i unaprijed svjetlo pokazuje, ti dečki pohvaliti niz značajki koje Clark Griswold će umrijeti. A to je gdje Microsoft zaposlenika imenom Andrej Kyselica dolazi u: koristeći Microsoft Lync 2010 Office Communications Server, naš čovjek je rigged sustav koji mu omogućuje dodijeliti svake njegove Instant Messenger kontakata određene žarulje, koja mijenja boju prema svakom kontaktu status (na primjer, zeleno ukazuje na to da je netko na raspolaganju, bijela znači daleko, a ljubičasta znači izvan ureda). Prilično slatke, eh? Pogledajte video nakon pauze za bliže izgled.

Nastaviti čitanje Božićna svjetla hack stavlja popisa IM kontakata na zidu iznad stola (video)

Božićna svjetla hack stavlja popisa IM kontakata na zidu iznad stola (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 16 pro 2010 09:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Download Squad | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar