četvrtak, 16. prosinca 2010.

Oxygen Audio debija O'Car, O'Dock iPhone auto spajanje pribora

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/16/oxygen-audio-debuts-ocar-odock-iphone-car-docking-accessories/:
U potrazi za malo više integracije nego svoju uobičajenu iPhone dock automobil ili FM odašiljač može pružiti? Onda te moć ištanje to uzeti u obzir Oxygen Audio novi O'Car glavu jedinica, što omot zaokretna iPhone dock koji je znatno diskretan od nekih drugih sličnih jedinica vani. To je također, naravno, punopravno auto radio, i to omot 4x55W pojačalo koje isporučuje kisik kaže: "savršenu kvalitetu zvuka" da vaš automobil's zvučnika. Ako je to sve malo previše za vas, međutim, kisik je također najavio izrazito više standardnih izgleda O'Dock jedinica koja se jednostavno nosače na vašem crtica ili vjetrobransko - check it out nakon pauze. Nažalost, postoji još uvijek nije riječ o cijenama i raspoloživosti za bilo jedinicu, ali mi smo uz pretpostavku da one pojedinosti će biti dostupne na CES-u sljedeći mjesec.

Nastaviti čitanje Oxygen Audio debi O'Car, O'Dock iPhone auto spajanje pribora

Oxygen Audio debija O'Car, O'Dock iPhone docking auto pribora prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 16 pro 2010 01:34:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink MobileTechReview | izvor Oxygen Audio | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar