četvrtak, 16. prosinca 2010.

Primijeniti na MAC App Store: otvoren za poslovne počevši 6. siječnja

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/16/apple-mac-app-store-open-for-business-starting-january-6th/:
Razmislite glasine ugušene. Unatoč šapuće da je Apple bi biti pokretanje Mac App Store u posljednjoj godini ovog desetljeća (ili prvi od sljedećeg, ovisno o perspektivi), Cupertino div je upravo potvrdio da će biti 2011 prije općih stanovništva dobiva na kopaju svoje ruke u nju. 6. siječnja je datum otvaranja za Mac App Store , a na žalost za one koji još uvijek zuji zajedno na OS X 10.5, to će biti Snow Leopard samo afera. Cmok mrlja u sredini HZZ-a, Apple planira osloboditi trgovine u 90 zemalja, a to će lice "plaćene i besplatne aplikacije u kategorijama kao što su obrazovanje, igre, grafika i dizajn, Lifestyle, Produktivnost i programi." Naravno, to će biti besplatno ažuriranje, i to ću raditi više ili manje točno kao što je App Store ne na vaš iPhone, iPod Touch i ipad. Kao što je s tim mjestima, programeri su mogli postaviti svoje cijene, a zatim zadržati 70 posto prihoda (pod uvjetom da je plaća app). Dakle, tko je spreman da puhati malo Santa novca za prsten u novoj godini?

Nastaviti čitanje Primijeniti na MAC App Store: otvoren za poslovne počevši 6. siječnja

Primijeniti na MAC App Store: otvoren za poslovne počevši 6. siječnja je prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 16 pro 2010 08:42:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Jabuka | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar