četvrtak, 16. prosinca 2010.

Sportaš Robot izvodi samo nekoliko koraka prije nego što pada dolje, to radi sa stilom

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/15/athlete-robot-runs-just-a-few-steps-before-falling-down-does-it/:
Od 2007, istraživači na Tokyo University's ISI Lab rade na prototipu za trčanje robota , koji smo vidjeli nekoliko u prošlosti. Sportaš Robot (kao što je naizgled je nazvan) je ipak malo drugačiji. Iako to nije izvana dobio humanoidne tretman na bilo koji značajan način, tehnološki, to radi vrlo slično kao ljudski. Kao što ćete vidjeti u videu ispod, rani prototipovi bot koji su manje 'ljudi' kao u dizajnu nije funkcioniraju kao i noviju verziju, koja se može pohvaliti McKibben umjetne mišiće i biološki ispravan lokomotornog sustava. Sada, robot još uvijek ne mogu pokrenuti vrlo daleko bez pada preko, ali to je impresivno gledati njegovo kretanje svejedno.

Nastaviti čitanje sportaš Robot izvodi samo nekoliko koraka prije nego što pada dolje, to radi sa stilom

Sportaš Robot izvodi samo nekoliko koraka prije nego što pada dolje, to radi sa stilom prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 15 prosinac 2010 21:58:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink PlasticPals | izvor YouTube | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar