četvrtak, 16. prosinca 2010.

Motorola stadija 'prijave žiga savjeti na uređaju s gaming / fitness značajke

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/16/motorola-stadia-trademark-application-hints-at-device-with-gam/:
To nije točno tona ići dalje, ali žiga nedavno podnijeli Motorola za riječ "stadija" ima barem otvorio nekoliko zanimljivih mogućnosti. Iako (još nepostojeće) Uređaj u pitanju je naizgled telefon odnose s obzirom na robu i usluge Motorola se nada da su pokrivene, aplikacija također posebno spominje "igra uređaj u prirodi ručnih jedinica za igranje elektronskih igara za korištenje s vanjskim zaslon ili monitor ", zajedno s brojnim fitness vezanih uz funkcije kao što su puls, brzina, i kalorija nadzor. To je drugi malo dalje je podupirač gore mimo poseban "stadija" prijava žiga podnesena od strane Motorole još u studenom, koji je posebno pokrivena "uređaja fitness nadzor." Što to sve znači? Ako bismo morali valjda bismo reći da je neka vrsta fitness pribor dizajniran za uporabu s telefonom (eventualno s nekim igrama poput značajke). Nažalost, nagađanje je o svemu što možemo učiniti u ovom trenutku.

Motorola stadija 'prijave žiga savjeti na uređaju s gaming / fitness značajke prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 16 pro 2010 13:29:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink PocketNow , Telefon Arena | izvor USPTO | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar