četvrtak, 16. prosinca 2010.

Hewlett Packard datoteke znaci za Gyst, Myte i Veer: novi Palm modeli?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/16/hewlett-packard-files-trademarks-for-gyst-myte-and-veer-new-p/:
Palm nikada nije shied daleko od ak, kratka imena za svoje uređaje - uzeti Zire , na primjer - pa kad čuju da je Palm je novi vlasnik je podnio zahtjev za zaštitni znaci na "Gyst", "Myte" i "Veer" u kategoriji koja pokriva smartphone, to ne uzeti jako veliki skok u logici da vjeruju da oni namijenjeni za Palm buduće modele. HP-ov strugotine svi su na 10. ovog mjeseca, tako da su oni vrlo svježe, naravno, tvrtke svih vrsta redovito datoteka znaci da oni ne koriste ni za odbaciti Engadgets svijeta ili samo u slučaju da na kraju gore ga trebaju niz cestu, tako da ne bi ti to znači da će biti definitivno skreće na polici prijevoznika u 2011. Naša glasovati? Mislimo Myte je veliko ime za malen telefon i čuli smo glasine da će biti ispuštanje mali model - eventualno Pixi nasljednika - u sljedećih nekoliko mjeseci, tako da linije do prilično lijepo.

Hewlett Packard datoteke znaci za Gyst, Myte i Veer: novi Palm modeli? prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 16 pro 2010 11:42:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink everythingpre , PocketNow | izvor USPTO (1) , (2) , (3) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar