četvrtak, 16. prosinca 2010.

Prvi think Grad električna vozila isporučen u Indianu vlade, Leslie Knope poziva novac na svim od njih

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/16/first-think-city-electric-vehicles-delivered-to-indiana-governme/:
Na čelu s poni Indijanac, Indiana bilo prije? Nemojte lagati, to je mjesto koje preživljava u samo dva mjesta: vaš um, i NBC-a studija. Samo "poni Indijanac" u blizini Prairie države leži u Illinoisu, ali to je cool, još uvijek možemo pretvarati. Nakon saslušanja da mislite da je planira sokol svoj grad električno vozilo u Big Apple ove godine, izgleda kao da Indiana vlada će zapravo biti prvi koji će ga steći. Montaža, iako, s obzirom kako mislim prvenstveno proizvodnog pogona je parkiran u Elkhart, IN. Prvih 15 Grad EVS-a - opisana od strane tvrtke kao "sve-električni, s nultom emisijom automobili dizajnirani u Skandinaviji za vozni park aplikacije i urbane migranata" - su pogodile zemlju trčanje, dostavljaju se Odjelu uprave koji će se koristiti prvenstveno Odjel za prirodne resurse u državi park sustava. Naravno, Ron Swanson je na vrpce rezanje ceremonija s uma da ukrasti jedan za njegovu osobnu upotrebu, ali kada je saznao za Mislite planove da se konačno roll out malo distribuciju na odabranim gradovima SAD-a u drugoj polovici 2011, njegova savjest je dobio bolje od njega. Uf.

Nastaviti čitanje prvi think Grad električna vozila isporučen u Indianu vlade, Leslie Knope poziva novac na svim od njih

Prvi think Grad električna vozila isporučen u Indianu vlade, Leslie Knope poziva novac na svim od njih prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 16 pro 2010 00:05:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Autoblog Green | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar