četvrtak, 16. prosinca 2010.

FCC na dražbi premoren ponuđača 700MHz spektra na 19. srpnja 2011

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/15/fcc-to-auction-off-deadbeat-bidders-700mhz-spectrum-on-july-19t/:
Ako postoji jedna stvar koju smo naučili iz naše stratosferskog ustati u smartphone usvajanje u posljednjih nekoliko godina (bez kraja na vidiku), to je da nikada ne možemo dovoljno spektar pokrenuti podatkovne usluge za njih - samo pitajte predsjednika FCC , predsjednik CTIA , ili prilično mnogo bilo tko tko je ikada pokušao učitati Engadget na iPhone na Times Squareu. U tu svrhu, mi smo uzbuđeni da se vidi da FCC je predviđen drugi krug 700MHz spektra - čisto zlato da, AT & T, MetroPCS, a drugi su Verizon koriste za LTE implementacije - ali mi ne bi dobili previše uzbuđen, jer to je zapravo samo nekoliko blokova zaostalih iz prošlog aukciju da ode neprodan ili neplaćeni. Tržišta u Puerto Rico, Sjeverna Dakota, North Carolina, i Južna Karolina, Texas, Virginia i čine 16 licenci na raspolaganju, pa ako ste bili planiranje o postavljanju 4G usluge u Bismarck gradskom području, da ste u dobroj formi.

FCC na dražbi premoren ponuđača 700MHz spektra na 19. srpnja 2011 prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 15 prosinac 2010 19:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Electronista | izvor FCC | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar