četvrtak, 9. prosinca 2010.

Snapstick pokazuje off iPhone-kontrolirana prototip internet TV

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/09/snapstick-shows-off-iphone-controlled-internet-tv-prototype/:
To još uvijek nije stvarni proizvod samo još, ali laktaš Snaptick dao žude rano gledati na eponymously pod nazivom internet TV sustav, koji to kaže će izazov voli Google TV i Apple TV. Tvrtke kuka je da ona jednostavno donosi "punom web" na TV, koji se mogu kontrolirati niti putem telefona ili prijenosnog računala. U slučaju tvrtke iPhone app, zapravo može čitati sadržaj iz vašeg iPhone na TV, pa čak i imaju više ljudi kontrolu isti TV sa svojim iPhone. Stvari se malo složeniji kada je u pitanju stvarni uređaj, ipak. Čini se tvrtka još uvijek nije siguran što će se obliku ona se - to bi mogao biti zaseban set-top box kao prototip gore, ili to može biti ugrađena u Blu-ray player ili TV. S obzirom da je stanje stvari, to ne bi trebao doći kao iznenađenje da više nema naznaka cijena ili puštanje datum, no tvrtka je sada prihvaćanja zahtjeva za privatne beta, a možete dobiti ideju o tome što bi moglo biti u dućan u video nakon pauze.

Nastaviti čitanje Snapstick pokazuje off iPhone-kontrolirana TV prototip internet

Snapstick pokazuje off iPhone-kontrolirani internet TV prototip prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 9. prosinac 2010 14:29:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Žedneti , Snapstick | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar