četvrtak, 9. prosinca 2010.

Apple da se oslanjaju na Intelovim Sandy Bridge grafike u budućnosti MacBook, AMD GPU-u MacBook Pro?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/09/apple-to-rely-on-intels-sandy-bridge-graphics-in-future-macbook/:
Apple će koristiti Intelov Sandy Bridge procesore u svojim budućim laptopima, bez iznenađenja tamo, ali ono što je zanimljivo o tim narednom strojeva je da su neki od njih mogli oslanjati na Intelov čip za opće i grafičke obrade zadataka. To je riječ iz uobičajenih "izvori upoznati s Appleovim planovima", koji očekuju "MacBook modela sa zaslonom veličine 13 inča i dolje", da izbjegavaju uključivanje diskretnih GPU i vožnja svoju sreću na poboljšani grafički performanse Intelovih nadolazeće ne- it-all čip. Trenutno nema sub-13.3-inčni MacBook, pa prijedlog jedan je zasigurno intrigantna, ali je glavna točka ovdje čini se da je Nvidia je biti izostavljen iz Apple stranka, jer MacBook Pro su također predviđa da se prebaci do AMD- pod uvjetom grafičkom hardveru. Sve ove promjene trebaju biti uzimanje mjesto sa Apple's next osvježiti, koja je prirodno očekivati u nekom trenutku u novoj godini. Iako je, kao CNET ističe, sve ovo može biti samo masivan pregovara zanat doći NVIDIA igrati ljepše sa svojim cijenama, mi smo skloni vjerovati Intel je napokon dobila svoj integrirana grafika do razine na kojoj se svidi vidovit tastemakers na Apple.

Apple da se oslanjaju na Intelovim Sandy Bridge grafike u budućnosti MacBook, AMD GPU-u MacBook Pro? prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 9. prosinac 2010 08:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor CNET | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar