četvrtak, 9. prosinca 2010.

Poslovičan Novčanici napraviti svoj metafizički novac malo više opipljiv

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/09/proverbial-wallets-make-your-metaphysical-money-a-little-more-ta/:
Brojanje dolara i centi na naplata counter stvarno čini da se osjećate težinu svakog izdataka. Swiping kreditne kartice ili maše NFC uređaja preko senzora? Ne toliko. Unesite poslovičan torbe od Ekologija grupe Informacije na MIT Media Lab , tri odvojena uređaja koji koriste tri tehnike haptičko smanjiti Vašu potrošnju. Prvo je bumbar, koji buzzes i vibrira kada novac dolazi u ili izlazi iz svog računa. Sljedeća je Majka Bear, koja postaje sve teže otvoriti kao što ste dobili bliže potrošnje cilja. Konačno je paun, koji buja ponosno kao svoj bankovni saldo čini isto. Nažalost nitko od njih su zapravo dostupna još, ali imamo osjećaj da su oni mogli staviti malo ranjavanje na naš vrlo stvarne i vrlo strogim proračuna.

Poslovičan Novčanici napraviti svoj metafizički novac malo više opipljiv prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 9. prosinca 2010 08:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Konzumerističke | izvor MIT Media Lab | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar