četvrtak, 9. prosinca 2010.

iTunes '90-drugi pjesma pregled ići uživo, na odabranim pjesmama i SAD-a samo za sada

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/09/itunes-90-second-song-previews-now-live-on-select-songs-and-on/:
Apple je zrcaljeno prebaciti na proširenje iTunes pregled isječke potpuno revolucionarni dužine od 90 sekundi. Samo pjesme koje za dvije i pol minute ili duže i ograničen broj umjetnika su prošle korist od ove promjene - što je, čini se da Apple's jednostrane radi - i to je samo zbog toga djelotvorna u SAD-u iTunes Store. Vjerujte nam, provjerili smo naše računi i Velikoj Britaniji su se susreli s tim osrednji, posve nezadovoljavajući 30-drugi pregled na sve. Smatramo da je još malo više intrige lijevo u ovoj priči, posebno kada je u pitanju propitiating izdavačkih kuća i osiguranje međunarodne ponude, ali ćemo ostaviti tih pregovora za dobro obrijana dudes u skupim odijelima - za vas i nas, ima cijeli teret Black Eyed Peas i Kanye West stvari ići i pregledati.

iTunes '90-drugi pjesma pregled ići uživo, na odabranim pjesmama i SAD-a samo za sada prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 9. prosinca 2010 02:53:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Apple Insider | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar