četvrtak, 9. prosinca 2010.

Glavni tech proizvođača kap VGA do 2015, Apple se pita što je 'em tako dugo

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/09/major-tech-manufacturers-to-drop-vga-by-2015-apple-wonders-what/:
Sindikat potrošačke elektronike titana, uključujući AMD, Dell, Intel, Lenovo, Samsung i LG najavili ovaj tjedan da su njezini proizvodi kolektivno će pad podrška za VGA do 2015. Rekavši Sajonara do 20 + godina stare analogne tehnologije je prilično self objasnidbeni nas u ovaj dan i dob, ali vijeće propasti očito osjetio primoran citirati DisplayPort-a i HDMI-a prednosti povećane energetske učinkovitosti, manje dimenzije i podrška za više-rezolucijama kao dokaz potez nije bio osobno - samo poslovanje. AMD planira voditi naplatu pokretanjem VGA procesa uklanjanja u 2013, pa čak i namjerava da ide dodatni milju po stripping DVI-I i niski napon diferencijalna signalizacija tehnologija (LVDS) podršku. Mi smo definitivno strani s AMD-ov željom da se usredotoči na čelu standarde kao što su DisplayPort 1,2 i HDMI 1.4a prije, ali ako se dosta vremena i "ide zelena" isprike pomoći svima koji su uključeni u kazneni bolje spavati noću, onda tako bude.

Nastaviti čitanje Glavni tech proizvođači kap VGA do 2015, Apple se čuditi što su ih toliko dugo

Glavni tech proizvođača kap VGA do 2015, Apple se pita što je 'em tako dugo prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 9. prosinac 2010 10:58:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Electronista | izvor Intel | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar