četvrtak, 9. prosinca 2010.

BlueSLR dongle i app okret tvoj iPhone u DSLR daljinski okidač

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/09/blueslr-dongle-and-app-turn-your-iphone-into-a-dslr-remote-shutt/:
Imate telefon, imate DSLR, iako još uvijek te volim ih oboje jednako, dvije ljepušan velik dio nikad ne govore. Ovaj neuspjeh u zauzimanju sinergističko vrijednost je sada na kraju, međutim, zahvaljujući dongle BlueSLR Bluetooth i popratni IOS app. Kompatibilan sa iPhone (do 3G modela), iPod dotakne (druge generacije i više), i iPads, ovaj daljinski sustav kontrole će vam ručno pokretati vaše Nikon je okidač sa udaljenosti do 300 metara. Tu je i GPS tagging, ako ste u tom stilu , i preklopni u app za podešavanje dužine ekspozicije. App sama je besplatno, iako dongle će vam postaviti natrag $ 149 moćni. Barem to komunicira preko Bluetootha, koje neće zahtijevati vidokruga kao Nikon vlastite IR daljinskih upravljača. Kompatibilnost je postavljen na proširiti kako bi uključila Canon DSLR i Android i BlackBerry pametnih telefona u budućnosti, ali ako ste već je dobio D5000 i iPhone 4 leže uokolo u potrazi sjetno u jednoj drugoj, možete unaprijed naručiti vaš BlueSLR na izvor link u nastavku.

BlueSLR dongle i app okret tvoj iPhone u DSLR daljinski okidač prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 9. prosinca 2010 06:44:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Gizmodo , Electronista | izvor BlueSLR | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar