četvrtak, 9. prosinca 2010.

Intelektualne Ventures počinje tech patent uvredljive, datoteke tri tužbe protiv devet tvrtki

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/09/intellectual-ventures-begins-tech-patent-offensive-files-three/:
Mi smo uvijek pitali zašto bivši Microsoft CTO Nathan Mhyrvold je gomilanje patenata na svoju novu tvrtku za intelektualno Ventures , i to izgleda kao da smo s početkom saznati zašto: pored licenciranja cijeli portfelj za HTC i Samsung , IV je samo uložilo prva tri patenta tužbe protiv devet tech tvrtki. Detalji su oskudni, ali prvi odijelo protiv Symantec, McAfeee, Trend Micro i Check Point Software, drugi nazivi Elpida Memory i Hynix, a treći je protiv Altera, rešetke poluvodiča, i Microsemi. Mi bih pretpostaviti patenata u pitanju su svi super-tehničke prirode, ali to stvarno nije specifičnosti smo zainteresirani - to je više činjenica da je IV počinje flex neki mišić u tech svijetu, a to znači puno novaca mogao promijeniti ruku real fast. Mi ćemo vidjeti što se događa.

Intelektualne Ventures počinje tech patent uvredljive, datoteke tri tužbe protiv devet tvrtki prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 9. prosinca 2010 03:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Wall Street Journal | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar