četvrtak, 9. prosinca 2010.

Samsung neodlučan o Gingerbread na Galaxy S, Google kaže potrebe za hardverom 'slične' na Froyo

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/09/samsung-undecided-about-gingerbread-on-galaxy-s-google-says-har/:
Ako Nexus S je u osnovi Galaxy S u Gingerbread maskirati, vi mislite Samsung bi biti pucanja po šavovima ponuditi nadogradnje softvera za sve telefone je već prodan od te obitelji. Ok, ti stvarno ne bi, ali bih se nadamo da će biti slučaj, zar ne? Pa, Pocket-lint prodded Samsung na samo tom trenutku i uspio izdejstvovati sljedeći odgovor od lokalnih UK kontakt vjerojatno govori u ime Mothership:
"U slučaju nove verzije Android operativni sustav javno je objavljen i pušten, Samsung će razmotriti mogućnost primjene takvih novih inačica postojećih Samsung proizvode sa Android operativnim sustavom (" Update ").

Takav pregled će se na temelju različitih faktora, uključujući, bez ograničenja, ukupni učinak takvih podataka s proizvodima tvrtke Samsung, zahtjevi sustava, strukturne ograničenja, a razina suradnje s dobavljačima komponente i softver licenci ".
Desno, pa Gingerbread pokretanje i da cijeli novi uređaj koji dolazi u tjedan dana , a ne javna dovoljno? A što je "ukupni učinak" od licitara ažurirati izvan grupa vrlo sretan korisnika? Samsung čini se da je u skladu sa svojom zemlja-mate u LG uzimanje evaluacijskog pristupa do licitara, iako Googleov vlastiti android glavni developer je prilično definitivni o softveru, rekavši da je "Gingerbread potrebe za hardverom su slične Froyo." Dakle, ako vaš uređaj može izvoditi verziju F, to ne bi trebao imati problema u radu verzija G. .. nikakvih problema, osim vlastitih kavu.

Nastaviti čitanje SAM-ovi neodlučni o Gingerbread na Galaxy S, Google kaže potrebe za hardverom 'slične' na Froyo

Samsung neodlučan o Gingerbread na Galaxy S, Google kaže potrebe za hardverom 'slične' da Froyo prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 9. prosinca 2010 04:51:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CNET | izvor Pocket-lint , @ morrildl (cvrkut) | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar