četvrtak, 9. prosinca 2010.

Kineski restoran Hotpot dobiva robota konobara, uskoro se može servirati droida te

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/09/chinese-hotpot-restaurant-gets-robot-waiters-may-soon-be-servin/:
Zašto, to je još jedan robot-tematske Hotpot restoran! Ovaj put smo u potrazi na Jinan - nekad slavni za rušenje cijelu zalihu ilegalnih arkada strojeva - u sjevernoj Kini , gdje ballsy robotici proizvođač počeo trialling robot-tematske restoran. Iako još uvijek postoje ljudske kuhari rade natrag u kuhinji, neki gotovo sto kupcima će biti poslužen sa šest robota (oko 40.000 ¥ ili 6.000 dolara svaki za izgradnju), koje prate bijelu liniju na sjedalo Diners i dostaviti jela. Oh, i ne očekuju bilo slapstick komedije ovdje - ti blag izgleda droida samo da će prestati ako se usuđuješ stati pred njih. Morat ćete požuriti, ipak, jer to mjesto zatvara se u oko 16 dana, ali za one koji ne mogu to napraviti, imamo video odmah nakon prekida.

Nastaviti čitanje kineski restoran Hotpot dobiva robota konobara, možda uskoro biti služi droida te

Kineski restoran Hotpot dobiva robota konobara, uskoro se može servirati droida te prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 9. prosinac 2010 09:49:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Dvice | izvor iQilu , Xinhuanet | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar