četvrtak, 9. prosinca 2010.

Piletina Powered Steadicam dokazuje peradi ima budućnost u Hollywoodu (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/09/chicken-powered-steadicam-proves-poultry-has-a-future-in-hollywo/:
Piletina Powered Steadicam dokazuje peradi ima budućnost u Hollywoodu (video)
Ako ste se odlučili za korištenje punopravni Steadicam u svoj sljedeći indie hit vam bolje provjerite da li imate proračun - oni mogu pokrenuti gore od 45.000 dolara. Naravno, tu su i jeftinije mogućnosti vani, neki sofisticiraniji od drugih , ali nitko se prilično nevjerojatna kao ovaj. To je Pileći Powered Steadicam iz Pennywhistle Productions i to je, sasvim jednostavno, piletina s kamerom na glavi, čineći korištenje ptice stabilizirajući vestibulo-očni refleks. U video, ugrađen ispod za svoj užitak, možete vidjeti da je verzija 1,0 nije išlo tako dobro. Dakle, naš neustrašivi ekonomat snimatelj brzo napredak na verziju 2.0 - "puno veći pijetla." Iako je kvaliteta videa je niska, efekt je zapravo prilično dobro učinio, ali to je kraj koji stvarno čini da svi dolaze zajedno. Pravedan bdjeti video, nećemo uništiti iznenađenje.

Nastaviti čitanje Piletina Powered Steadicam dokazuje peradi ima budućnost u Hollywoodu (video)

Piletina Powered Steadicam dokazuje peradi ima budućnost u Hollywoodu (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 9. prosinac 2010 07:11:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Engadget španjolski | izvor destinws2 (YouTube) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar