četvrtak, 9. prosinca 2010.

Ekskluzivno: PlayStation telefon 'Zeus Z1 "prototip Usporedba na video

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/09/exclusive-playstation-phone-zeus-z1-prototype-benchmarked-on/:
Mi ne možemo dobiti dovoljno Sony Ericsson PlayStation Phone (također poznat kao Zeus Z1), a mi smo guessing ne možete. Upravo smo bili poslali novu video uređaja u akciji, samo sada je prikazivati Qualcomm's Neocore benchmark app. Kao što možete vidjeti, uređaj uspio 24,4 sličica u sekundi u prosjeku. To ne činiti se poput velik - naš Nexus S, na primjer, samo izdvajali off 55.6fps - ali imajte na umu, to nije konačna softver (ili hardver vjerojatno), tako da nema zaključaka uopće izvući iz ovaj presedan sada. Ipak, to je lijepo dobiti još jedan pogled na telefonu kao što smo palac bliže cilja još uvijek ne možemo napraviti preko horizonta. Nažalost, nema slide-out gamepad, ali je vidio da je prošlog tjedna . Nemojte biti pohlepni. Video nakon pauze.

Nastaviti čitanje Ekskluzivno: PlayStation telefon 'Zeus Z1 "prototip Usporedba na video

Ekskluzivno: PlayStation telefon 'Zeus Z1 "prototip Usporedba na video prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 9. prosinca 2010 14:43:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar