četvrtak, 9. prosinca 2010.

Fujitsu hibridne energije kombajn čini moć od svjetlosti ili topline, dobiva nas bliži ljudskom baterije

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/09/fujitsu-hybrid-energy-harvester-makes-power-from-light-or-heat/:
Kao što je mesnat meatbags, mi imaju tendenciju da daju off puno viška topline kao što smo futilely živimo naše živote. Fujitsu želi pomoći uhvatiti svaki zadnji čestica pokreta, a sve ostale smo generirati toplinu kroz bezbroj drugih aktivnosti besmislen poput vožnje automobila, pucanje rakete , i pokušava da ne zamrzne do smrti. No, to nije samo sretna s tim, razvijajući nove "hibridne energije berbu uređaj" koji radi dvostruko dužnost također hvatanje svjetla od sunca. To je proces prikazan nakon prekida, ali bez teško brojeve da ide s tim lijepu sliku, nismo sigurni koliko je učinkovita je u tome bilo. Ipak, postoje neke 6,7 milijarde ljudi širom svijeta. Kako učinkovito to stvarno treba?

Nastaviti čitanje Fujitsu hibridne energije kombajn čini moć od svjetlosti ili topline, dobiva nas bliži ljudskom baterije

Fujitsu hibridne energije kombajn čini moć od svjetlosti ili topline, dobiva nas bliži ljudskom baterije prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 9. prosinac 2010 11:49:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Akihabara Novosti | izvor Fujitsu | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar