ponedjeljak, 29. studenoga 2010.

Microsoft u pregovorima za početak nove TV usluga koristeći 360?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/29/microsoft-in-talks-to-start-new-tv-service-using-the-360/:
Media Center Snimljeni TV
Microsoft je bio neobično miran tijekom nedavnog pametan TV eksplozije, iako je vjerojatno najzreliji skup proizvoda u sustavu Windows Media Cente r i Mediaroom , a sada znamo zašto: Reuters kaže MS je bio susret s medijskim tvrtkama u nastojanju da stvori potpuno novi TV servis možda isporučena putem Xbox 360. Očigledno postoji više mogućnosti na stolu, u rasponu od full-on "virtualni kabelski operater" uz mjesečne naknade za korištenje 360 kao proširenje postojećih cableco online TV inicijativa da se jednostavno isporučivanje nekih kanala kao što su ESPN i HBO-la carte, i Reutersu izvori kažu plana može potrajati još 12 mjeseci da se razvije. To zvuči kao malo predugo, ako nas pitaju: Apple i Google su vođenje puni se na dnevni boravak napad, i ne možemo zamisliti Microsoft je spreman propustiti još jedan ciklus tehnologije - posebice ne onaj gdje se drži značajnim prednost 360 je instaliran baze i dokazano povijest kao uređaj za IPTV na više operatora širom svijeta, uključujući Uverse . Mi ćemo vidjeti što će se dogoditi - to zvuči kao bitka napokon može se pridružio.

Microsoft u pregovorima za početak nove TV servis koristeći 360? prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 29. studeni 2010 10:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Reuters | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar