ponedjeljak, 29. studenoga 2010.

MIT razvija pametan adaptivni LED rasvjeta sustav smanjiti potrošnju energije i do 90 posto

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/28/mit-developing-smart-adaptive-led-lighting-system-to-reduce-ener/:
To je vrlo dobro da proizvođači neprestano guranje za učinkovitije LED , ali možemo učiniti bolje od toga: što ako smo mogli imati LED rasvjeta sustav koji pumpe iz baš pravu količinu soka tako da odgovaraju našem promjenjivom okruženju? To je upravo ono što stablo huggers na MIT rade upravo sada. , Rekao je adaptivni sustav se oslanja na mali okvir koji ne djeluje samo kao mjesto tracker, kalibrator i senzor za Zatamnjen nadzemne LED svjetiljke, ali također vam omogućuje korisniku postavljanje željeni ton i intenzitet svjetla u sobi. Drugim riječima: bez obzira koliko sunčano ili oblačno je vani, i dalje ćete biti udobno basking u istom stalni sjaj u svojoj sobi, a isto tako štedi i do 90 posto energije. Naše mišljenje je da je Philips - sponzor projekta - na kraju će objaviti proizvod baziran na ovoj tehnologiji, ali za sada, možete vidjeti sustav u akciji nakon pauze (od 01:07).

Nastaviti čitanje MIT razvija pametan adaptivni LED rasvjeta sustav smanjiti potrošnju energije i do 90 posto

MIT razvija pametan adaptivni LED rasvjeta sustav smanjiti potrošnju energije za do 90 posto prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 28 studeni 2010 23:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Dobro | izvor MIT Vijesti | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar