ponedjeljak, 29. studenoga 2010.

Sony požara baraž touchscreen patentne prijave, samo jedan ukazuje na novi PSP

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/28/sony-fires-barrage-of-touchscreen-patent-applications-only-one/:
Odvjetnici za Sony Computer Entertainment America mora da je bio moćni zauzet u listopadu prošle godine, leženje divlje shema koja je došla na svjetlo dana ovaj tjedan - niz od osam prožimanja svih prijava patenata koji opisuju jednom uređaju s intrigantnim touchscreen sučelje. Iako je teško reći u kojem obliku konačnog uređaj može potrajati - aplikacije upućuju na klizače, clamshells i Ploče - nekoliko različitih ideja mjehurića na površini, a mi ćemo ih nokautirati jedan po jedan. Prvo, izumitelji Čini se da su prilično posebice ako se ima touchpad koji je odvojen od glavnog zaslona - možda čak i na svojim leđima poput glasina PSP2 - i Sony pokušava patent način da rukuju objektima kroz ekran kao dobro. Drugo, postoji puno lari-fari o bitak u mogućnosti da "poboljšati" ili "pretvoriti" korisničko sučelje kao odgovor na različite oblike ulaza, što se čini da se svode na ovo: Sony pokušava dobiti neki multitouch do tamo, naročito štipati za zumiranje.

Posljednje, ali ne i najmanje važno, tvrtke u potrazi za cordon off dijelu touchscreen tipke, uključujući i 'paste' naredbe, a patent "predviđanje motor" koji dinamički će promijeniti izgled na ekranu na temelju svoje prošlosti ponašanje. Ako je većina tih ideja zvuk više kod kuće u novom tablet računalo umjesto gaming handheld, zatim veliki umovi misle slično. Ipak, SCEA je Sony's gaming odjel - bijedan Linux računalni stranu - pa razmislite nas batrljak za sada.

Sony požara baraž touchscreen patentne prijave, samo jedan ukazuje na novi PSP prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 28. studeni 2010 21:55:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink PlayStation LifeStyle | izvor USPTO (1) , (2) , (3) , (4) , (5) , (6) ,

Nema komentara:

Objavi komentar