ponedjeljak, 29. studenoga 2010.

MS vrijedi za patent na "svjetlošću inducirane oblik-memorije", zaslon osjetljiv na dodir koji bi mogao dodir leđa

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/29/ms-applies-for-patent-on-light-induced-shape-memory-a-touchsc/:
MS vrijedi za patent na "svjetlošću inducirane oblik-memorije", zaslon osjetljiv na dodir da bi vam dodir leđa
Zaslon osjetljiv na dodir su sebični ljubavnici, uzimajući vaše nježno miluje i nestrpljiv slavine bez prinos nagovještaj povratnih informacija za vas. Vidjeli smo pokušaja da se promjene koje, kao prototipovi iz Toshiba i Senseg da dodati malo teksture na površini dodirljiv, ali sada Microsoft moć biti obličje da bi tako dinamičnoj taktilnost do jednog od najvećih dodirljiv površina: površina . Nedavne patentna prijava pod nazivom "Light-induced Oblik-memorije polimera Zaslon" opisuje tehnike za prikaz koja koristi infra-crveno svjetlo za otkrivanje dodir, ali i "selektivno izmijeniti topografija topografije mijenja sloj". Drugim riječima: da bi ga neravan ili glatka. Određene valne dužine svjetlosti projicirane na ekranu mogu uzrokovati područja koja topografije sloja proširiti ili ugovor, koji je konačno bi moglo značiti sve naše plače za pozornost napokon bi moglo biti odgovorio u naturi.

MS vrijedi za patent na "svjetlošću inducirane oblik-memorije", zaslon osjetljiv na dodir koji bi mogao dodir leđa prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 29 studeni 2010 11:56:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink New Scientist , QikGlance | izvor USPTO | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar