ponedjeljak, 29. studenoga 2010.

Dva Kinects udružuju snage kako bi se stvorili bolji 3D video, udarac našim umovima (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/29/two-kinects-join-forces-to-create-better-3d-video-blow-our-mind/:
Dva Kinects udružuju snage kako bi se stvorili bolji 3D video, udarac našim umovima (video)
Sjetite se kada je Oliver Kreylos impresioniran i nas šokirani pokazuje da jedan Microsoft Kinect mogao stvoriti neke izvanredno debeo 3D video ? Vratio se na to opet, ovaj put puše umove i pokazujući da su dva Kinects može povezati i njihov izlaz umrežena - jedan u osnovi popunjavanje praznine druge. Otkrio je da su dva ne stvoriti neke smetnje, točkasta IR uzorak jednog uzrokuje neke rupe i mrlje u drugim, ali kada su u kombinaciji dvije su u osnovi pomažu jedni druge, a rezultati su prilično impresivni. Kao što možete vidjeti u video nakon pauze, Oliver je u mogućnosti da rotirati kameru perspektivu i film u osnovi se s novim kut kamere koji postoji negdje između položaja dva Kinects, i ne-tako u stvarnom vremenu. Naravno, kvaliteta ostavlja puno da se željeni, ali ipak. Wow.

[Hvala, Mohammad]

Nastaviti čitanje Dva Kinects udružuju snage kako bi se stvorili bolji 3D video, udarac našim umovima (video)

Dva Kinects udružuju snage kako bi se stvorili bolji 3D video, udarac našim umovima (video) prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 29 studeni 2010 13:21:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor okreylos (YouTube) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar