ponedjeljak, 29. studenoga 2010.

Switched On: Acer's ikonast tipkovnice

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/28/switched-on-acers-iconic-keyboard/:
Svaki tjedan Ross Rubin doprinosi uključen , kolumnu o tehnologiji potrošača.

Kada Acer najavio škriljevca novih uređaja u Yorku pritisnite Novi konferenciji prošlog tjedna , krovni poruka je bila jednostavna - klavijature kao što su učinili kao zahvalnosti purana. Tvrtka uvela niz tableta, od kojih je većina Android, s veličinama u rasponu od pet do deset centimetara svake. To je gotovo kao široka crta kao Archos, koji je umočen dolje na ono što većina bi razmotriti digitalni audio player travnjaka s tri-inčni tablet (tablette?) I prekursora na ono što je sigurno da će biti nemilosrdan baraž tableta na listu za HZZ. Singl manifestacija fizički QWERTY za unos teksta uređaj je tipkovnica pristanište dizajniran za 10-inčni tablet sa sustavom Windows.

No, koliko god je Acer tableta lineup izgleda spremna koprcati u narednim moru sličnosti, njegova Iconia laptop stajao van, odbacuje tipkovnice za drugi 14-inčni zaslon osjetljiv na dodir kako bi se slagala glavni zaslon. Za razliku od dual 14-inčni šarkama kno uređaj raspravlja u stupce prije , ovo je jasno je osmišljen kako bi se koristiti u vodoravnom položaju, a za razliku od 7-inčni Toshiba Libreto , Iconia nije se pozicionirao kao nekakav limited edition eksperiment . Ako ništa drugo, Acer signalizirao da će biti prvi u nizu proizvoda koji će se odvijati tijekom sljedećih nekoliko godina.

Nastaviti čitanje uključen: Acer's ikonast tipkovnice

Switched On: Acer's ikonast Tipkovnica prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 28. studenoga 2010 21:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar