ponedjeljak, 29. studenoga 2010.

Sprint i Clearwire WiMAX dostaviti u Los Angeles, Ohio, Miami i Washington DC, obećava SF na 28. prosinca

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/29/sprint-and-clearwire-deliver-wimax-to-los-angeles-ohio-miami-a/:
Činiti se poput Sprint želi da se svaki zadnji lizati od 4G pokrivenosti prije Verizon flips prebaciti na LTE - danas, njegova joint venture s Clearwire WiMAX je lansirao u City of Angels dana prije roka . Da ne mislite da Los Angeles je uzimajući poseban tretman, pet drugih stanični tržišta također možete dobiti okus od 5Mbps za 7Mbps preuzimanje datoteka SpeedBar, uključujući i Miami, Cleveland, Cincinnati, Kolumbo i naše nacije kapitol, Washington DC, čime je ukupan broj regija gdje se 're uzimajući neke miljarina od 10 dolara koja uz naplatu do 68. Što je sljedeće? Ako press release nakon pauze je ispravan, San Francisco konačno će zadovoljiti svoju potrebu za brzinom 28. prosinca. Nije da bilo koji od ovih locales nisu potajno uživaju 4G već , naravno.

Nastaviti čitanje Sprint i Clearwire WiMAX dostaviti u Los Angeles, Ohio, Miami i Washington DC, obećava SF na 28. prosinca

Sprint i Clearwire WiMAX dostaviti u Los Angeles, Ohio, Miami i Washington DC, obećava SF na 28. prosinca prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 29. studenoga 2010 01:18:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar