ponedjeljak, 29. studenoga 2010.

Bicikl zaključavanje penje stubovi, potiče bi-biti lopovi potražiti negdje drugdje (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/29/bicycle-lock-climbs-poles-encourages-would-be-thieves-to-look-e/:
Da jutarnju šalicu Haterade? Nabavite spremni da se to ispiru. Tim biciklisti / inženjeri imaju sklopljen što bi moglo biti najbolja stvar koja se dogoditi da bicikl od Lance Armstrong, s (trenutno neimenovani) pol-penjanje bicikl lock stvoren za Njemačku vlastitu Conrad. Nema riječi o ako (ili kada), ovaj fancy novatorstvo će ići na prodaju, ali znamo barem jednog nizozemskog stanovnik koji će se rastanak načine s toliko eura koliko je potrebno kako bi se u jednoj kući. Ukratko, ovaj uređaj trake oko obližnje svjetlo stup, a zatim nosi svoj bicikl visoko u zraku (i time, daleko od ruke lopova) putem daljinskog upravljača. Samo problema? Za jednu, to je ogroman, i treba dokazati zabrinjavajuće nositi okolo. Drugo, da ćete biti u cijelu hrpu problema treba neke druge šaljivac odlučite za izlet svoj bicikl isti pol ispod tvoje. Anywho, video nakon pauze je definitivno vrijedi gledati.

Nastaviti čitanje bicikala zaključavanje penje stubovi, potiče bi-biti lopovi potražiti negdje drugdje (video)

Bicikl zaključavanje penje stubovi, potiče bi-biti lopovi potražiti negdje drugdje (video) prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 29 studeni 2010 00:54:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Gizmag | izvor SFGate | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar