ponedjeljak, 29. studenoga 2010.

KDDI razvija zoom-poboljšati sustav za HD video streaming na smartphone (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/29/kddi-develops-a-zoom-enhance-system-for-hd-movie-streaming-on-sm/:
Budući da nije svaki smartphone ima punu 1080p rezoluciju (još), KDDI je R & D Labs su došli do novih metoda za masažu najviše iz HD video potoci dok ste u pokretu. I dalje ćete biti u mogućnosti mlatiti svoj mobilni uređaj i siromašnih vezi s full-res stream, treba da ga želite, ali KDDI je inovacija u razvoju sustava u kojem možete zumirati na pojedinim dijelovima hrane, imaju stream obrezane na Vaše zahtjeve na daleke poslužitelja negdje, a onda primiti samo stvari koje želite vidjeti na vaš uređaj. I zbog svog telefona navedenog nedostatka piksela, zapošljavanja ove tehnike će najčešće rezultirati gubitkom zanemariv sliku vjernosti, ako ih ima. Najveću korist, međutim, mogao biti nositelji poput KDDI koji kraj settle imajući za obavljanje manje podatke natrag i naprijed, čak i ako to ne dolazi u mali server-side trošak. Video nakon pauze.

Nastaviti čitanje KDDI razvija zoom-poboljšati sustav za HD video streaming na smartphone (video)

KDDI razvija zoom-poboljšati sustav za HD video streaming na smartphone (video) prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 29. studeni 2010 03:36:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor DigInfo.tv | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar