ponedjeljak, 29. studenoga 2010.

Sony PSP dobiti neograničen glazba preko oblak-based Qriocity usluge

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/29/sony-psp-to-gain-unlimited-music-via-cloud-based-qriocity-servic/:
Samo nekoliko dana nakon što je Sony Qriocity video-on-demand uslugu otišao živjeti u cijeloj Europi, u ovom leti - vijest da su navedene usluge bit će širenje svojih krila i dirljiv PSP u kratkom poretka. Riječ na ulici je da će sljedeći PlayStation Portable update (v6.35) će donijeti zajedno Music Unlimited powered by Qriocity, opisan kao "nova, oblak-based, digitalni glazbeni servis iz Sony, koji će dati ljubitelje glazbe pristup milijunima pjesme pohranjene i sinkronizirane kroz oblak. " Post-ažurirati, korisnici će primijetiti novu ikonu u PSP-XrossMediaBar pod "Glazba" kategoriji, i štoviše, program Media Go za upravljanje PSP preuzeti sadržaj na vašem računalu biti će ažurirana "uz poboljšanja korisničkog sučelja i naprednim foto uređivanje alati ". Sony preostalih mama na lansirati datum, ali internet je već abuzz o tome što to može značiti za predstojeću PlayStation telefon . Hoće li Sony napokon nogu-up preko IOS s ukorijenjen neograničen glazba klijent? Dječak se može sanjati, ne može on?

Sony PSP dobiti neograničen glazba preko oblak-based Qriocity usluga prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 29. studeni 2010 00:21:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Boy Genius Prijavi | izvor PlayStation Blog (1) , (2) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar