ponedjeljak, 29. studenoga 2010.

Playboy javnost ne-tako-diskretnih 250GB 'korica do korica' hard disk

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/29/playboy-releases-not-so-discrete-250gb-cover-to-cover-hard-dri/:
Pa, konačno možete izbaciti što debla u vašem djed garaži. Hugh Heffner je ostavština je uzeti napomena iz National Geographic - u vjerojatno ne-zastrašujući način - i partnerstvo s izdavač Bondi Digital objaviti (vjerojatno Seagate-ovih ), 250GB vanjski tvrdi disk pakiran sa svakom broju Playboya objavljen od 1953. Njegova 300 $ tražeći cijena je otprilike četiri puta više nego što želite platiti za svježe G-ocijenjeno 250GB disk i danas, ali u odnosu na 57-pretplatu, digitalni trezor je sigurno jeftino. Za razliku od svojih staza blazin napore s iBod ipak, zahvaljujući istaknutim plasman brand's ikonast luk kravata-nošenje zeka i ime, nema šanse korištenja ovog uređaja za praktične zadatke, kao što su backup TPS izvješća u uredu. Sviđa mi se odluka da se DVD-faza u korist VOD Međutim, potez ne dokaže časopis se ne boji ostati na istom nivou od današnje potrošnje sadržaja trendove. Sljedeća stanica, gluho boja ?

Playboy javnost ne-tako-diskretnih 250GB 'korica do korica' hard disk prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 29. studeni 2010 11:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Geek.com | izvor Reghardware | Email ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar