ponedjeljak, 29. studenoga 2010.

Inhabitat tjedan u Green: modernizaciju američke nacionalne mreže, a da ne spominjem pustinja i piramida

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/28/inhabitats-week-in-green-modernizing-the-us-national-grid-not/:
Svaki tjedan našim prijateljima u Inhabitat rekapitulacija tjedan najzanimljivijih zbivanja zelene i čiste tehnologije vijest za nas - to je Tjedan u Zelena.

Ovaj tjedan na Inhabitat, bili smo zahvalni da bi mogli svjedočiti dugo očekivani Razotkrivanje futuristički solarni Masdar Institut u Abu Dhabi, a mi smo također čuli uzbudljive vijesti da su znanstvenici u razvoju projekta koji bi nas mogao imati koristi Sahare pustinja za opskrbu 50% svjetske energije do 2050 .

Također smo bili zbunjen je dinamičan "ples" pročelje od Technic salon Kiefer i to strši zelenila-postrojilo piramide uhvaćen naš oči sa svojim modernim se na drevni Mayan arhitekture. Svijet zelene tehnologije je puno biti zahvalni za previše kao US Department of Energy najavila da će dodijeliti 19 milijuna dolara za modernizaciju nacionalnu mrežu i zeleni prijevoz vidio prvi let powered by jatropha-temeljen biogoriva . Na upaljač napomena, ovaj solarni-powered invalidskih kolica i dizajner spreman da krene na 200 milja putovanje u izlog svoje sposobnosti.

Za one od vas na potragu za Cyber ponedjeljak se bavi, ne zaboravite da provjerite našu Zelena Gadget Gift Guide s našim pijucima za najtoplijeg eko-friendly tech vani. Također smo uočili ovaj genijalni sustav zvučnika drva koji pojačava glazbu koristeći se svojstvima materijala od kojeg je napravljen od i ne treba električnu energiju na sve.

Inhabitat tjedan u Green: modernizaciju američke nacionalne mreže, a da ne spominjem pustinja i piramida prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 28 studeni 2010 19:45:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar