ponedjeljak, 29. studenoga 2010.

Safretti se vratio s dvoslike visi HDTV / kamin kombinirani

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/29/safrettis-back-with-double-vision-hanging-hdtv-fireplace-comb/:
Ništa sasvim kaže "odmor", kao zagrijavanje za umjetno požar u prostrani, dobro opremljen stan dok gledate DVD generičkih snijega ispunjen pejzaža. Osim ako ste u našoj obitelji, u kojem slučaju "odmor" je više o pijanom jaje nog brawls i optuživanja. Bilo kako bilo, izgleda da djeca u Safretti poboljšali svoje vješanje, prijenosni kamina jedini način, stvarno, da bi to mogla biti poboljšana na: dodavanjem LCD TV HD na mix. Nismo sigurni što Nizozemska tvrtka sa sjedištem punjenja za to, ali viđenje kao kako ovaj nabavljač ultra-skupe kuće namještaj nema ni ured u državama (najbliža je u Meksiku i jedna u Lihtenštajn odbija odgovoriti na naš e-pošta) mi smo prilično sigurni da si ne možete priuštiti to ionako. Ona dolazi u dvije veličine, s ili 37-inčni ili 47-inčni TV. Nabavite bliže pogledati nakon prekida.

Nastaviti čitanje Safretti leđima s dvostrukim Vision visi HDTV / kamin kombinirani

Safretti se vratio s dvoslike visi HDTV / kamin kombinirani prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 29 studeni 2010 08:46:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Unplggd | izvor Safretti | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar