petak, 10. prosinca 2010.

WWF format: to je kao PDF to je nemoguće za ispis

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/09/wwf-file-format-its-like-a-pdf-thats-impossible-to-print/:
Jeste li ikada primili u PDF e-pošte, samo pronaći sebe plačući trenutaka kasnije nakon što je slučajno tiskanje 349 primjeraka i ubijanju šest ili sedam ugroženih stabala u panamski kišu šumu? To je više ozbiljnih problema nego što svibanj realizirati. Da bi se riješio spontane napadaje nesreća Ispiši Sindroma, World Wide fond za prirodu je stvorio oblik WWF datoteke. Mi ćemo pustiti entitet sam objasniti:
WWF format je PDF koji se ne može ispisati. To je jednostavan način da se izbjegne nepotrebno tiskanje. Dakle ovdje je vaša šansa za spremanje stabala i pomoći u očuvanju okoliša. Odlučite sami koji dokumenti ne trebaju ispis - a zatim ih jednostavno spremiti kao WWF.
Za sada, to je samo čitati o Mac, što znači da WWF datoteke također se ne mogu ispisati iz računala. Mi smo predviđa svijet sveučilišnih profesora koriste tim kako bi se spriječilo ispis studij vodiče, ali tako dokle god hakeri također postoje u tom istom svemiru, oni koji vole svoje dokumente na papiru - HP-ove tinte i odjel - vjerojatno će shvatiti njihovu vlastiti put do nirvane. Mora na žalost Ma Zemlji, naravno.

WWF format: to je kao PDF to je nemoguće za ispis prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 9. prosinac 2010 21:53:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Lifehacker | izvor Spremi kao WWF | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar