petak, 10. prosinca 2010.

Aliph dobiva u app igru s čeljust Misli glasovnih poruka

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/10/aliph-gets-into-the-app-game-with-jawbone-thoughts-voice-messagi/:
Mi znamo, to je malo čudno vidjeti čeljust ime u prilogu na nešto osim Bluetooth slušalice ili zvučnika, ali Aliph je kovanje u program igre s novim usluge glasovnih poruka za IOS. Zove Misli, softver je u osnovi kao što je slanje tekstualnih poruka ili instant poruka s glasom. Free audio-based poruka iPhone app, koji bi trebao biti udaranje danas App Store, omogućuje slanje kratkih audio snimke kako bi bilo jednog jedinog kontakta ili grupe sa dodirom na gumb. Mi je dobio priliku da check it out na D: Uronite u Mobile konferenciji ovaj tjedan i postaviti cijelu stvar da se zaista sjajan način zaobići govorne pošte ili više tekstova - sve što morate učiniti je taknite ime vašeg kontakta i potom ostavite kratku poruku glas. Tu je apsolutno ne zvoni ili je na čekanju. Ako i kada se taj kontakt odgovori ona se pojavljuje kao navojem poruku, a ako ste u području koje nije pogodno za slušanje na one uzbudljiv poruke, tu je i prijepis značajku. App bi trebao biti udaranje danas, ali ako trebate više detalja prije odvajanja instalacije, pritisnite pauzu za punu press release i kratki promo video.

Nastaviti čitanje Aliph dobiva u app igru s čeljust Misli glasovnih poruka

Aliph dobiva u app igru s čeljust Misli glasovnih poruka prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 10 pro 2010 09:43:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Vilična kost | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar