petak, 10. prosinca 2010.

Pitajte Engadget: najbolji Micro Four Thirds / izmjenjivim objektivima fotoaparata na proračun?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/09/ask-engadget-best-micro-four-thirds-interchangeable-lens-came/:
Znamo da imate pitanja, a ako ste dovoljno hrabri da pitati svijet za odgovore, ovdje je izlaz da to učinite. Ovaj tjedan je Engadget Postavite pitanje dolazi nam iz Terrillo, koji čini nestrpljiv i uzbuđen da bi se skok s point-and-shoot svemira. Ako ste u potrazi za poslati upit vlastitog, kap nam liniju na pitati [at] Engadget [dawt] com.
"Stvarno želim novu kameru, ali ne i točku i pucati - kao DSLR ili Micro Four Thirds. Više Moj proračun je $ 300, ali ja mogu ići do $ 400, ako postoji dovoljan razlog kameru. JA stvarno ištanje da biste dobili novu prije Božića. Bilo koji sugestija? "
Prijedlozi? Čovječe, postoje. Izmjenjivim objektivima / Micro Four Thirds tržištu je eksplodirala u ovoj godini, koji čine gotovo sve vijesti koje tekla od Photokina u rujnu. Panasonic je GF2 je vidio užaren recenzije, kao što je Sony NEX linija. Dakle, čitatelji, što preporučujete? Govori se u komentarima ispod.

Pitajte Engadget: Micro Four Thirds / izmjenjivim objektivima fotoaparata na proračun? Najbolje prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 9. prosinac 2010 22:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar