petak, 10. prosinca 2010.

Windows Telefon android bacač donosi Metro UI jednostavnosti, ali nitko od njegove radosti

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/10/windows-phone-android-launcher-brings-metro-uis-simplicity-but/:
Trebate imati najnoviji i najveći , ali ne mogu stajati istosti na slavinu ? Možete jednostavno smreka up your Android uređaj s nekim Windows 7 Telefon izloga impresionirati svoje prijatelje fanboy. Da se podsjetimo, "Windows Telefon android" lanser - sada dostupna u Android Market - nije dobra za više nego praktična šala ili tri, kao što je lud, ne izvoditi na svim telefonima (naš Droid 2 nije uspio, a mi smo sluha neke Galaxy S derivata nisu podržani), ne podržava obavijesti, a nema ni one fancy auto-ažuriranje Live pločice. No, ono što tražite u ovdje je samo stog kvadratnih ikona za pokretanje vaše aplikacije, a drugi okno s vertikalno pomicanje popis iste. Do nekih hrabrih duša donosi nam pravi posao, iako, to može biti kao bliski kao što si idući u dobiti.

[Hvala, Marky Mark]

Windows Telefon android bacač donosi Metro UI jednostavnosti, ali nitko od njegove radosti prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 10 pro 2010 04:37:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink PocketNow | izvor XDA-programere | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar